• 20.04.2021 23:24

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

(ВИДЕО) СКАНДАЛ: Десетици камиони полни со гласачки материјал се истураат на депонија!!

ByHristijan Risteski

Nov 5, 2020

На социјалната мрежа FACEBOOK се појави видео на кое се гледа како десетици камиони полни со гласачки материјали се истураат на депонија. Според првичните информации гласачките ливчиња биле во корист на Доналд Трамп.