• 03.08.2021 19:52

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Гори Букурешт! Навивачките грла пејат: Бисер Балкански! (Видео)

Македонските навивачи го преплавија главниот град на Романија во пресрет на историскиот натпревар на Македонија на Европското првенство против репрезентацијата на Австрија кој ќе се одигра на Националната арена во Букурешт. 

Голем број на македонски навивачи допатуваа и сеуште стигаат во градот во кој се е црвено – жолто. Македонците ги собраа симпатиите во Букурешт по правењето на добра атмосфера и пеењето македонски песни, а секако неизбежна е и пиротехниката.