• 30.07.2021 14:58

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Конзервативен караван: „Политиката и вредностите на конзервативизмот“

BySarissa Editor

Nov 16, 2020

Во четврток 19.11.2020г во 19:00ч во Граѓанскиот ресурсен центар во Штип ќе се одржи настан на Институтот Сариса под наслов „Политиката и вредностите на конзервативизмот“, Конзервативизам – Амалгамат за новото и старото. Овој настан е прв дел од Конзервативниот караван планиран да патува во неколку градови низ државата. На настанот гостите од земјава и странство ќе говорат за политичка филозофија и идеологијата во македонското општество, како и за плановите и програмите на Институтот.

Имајќи го предвид лимитираниот број на места за физичко присуство поради почитувањето на протоколите за превенција од Ковид-19, Институтот Сариса овозможи онлајн следење и интеракција на настанот преку Zoom на следниот линк:

https://us02web.zoom.us/j/83294363109

Meeting ID: 832 9436 3109.

За повеќе информации, Ве молиме обратете се на info@sarissa.mk .