• 30.07.2021 15:56

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Нацев: Срам и блам, Србија не вакцинира, Грција ни чува небо, Бугарија ни пишува историја, Албанија и Косово ни прават попис

Србија не вакцинира, Грција ни чува небо, Бугарија ни пишува историја, Албанија и Косово ни прават попис, коментира разочарано на социјалната мрежа на Фејсбук универзитетскиот професор по одбрана и безбедност Александар Нацев.

-Србија не вакцинира, Грција ни чува небо, Бугарија ни пишува историја, Албанија и Косово ни прават попис. Дојде животот. Срам. Срам и блам!, пишува Нацев во својата објава.