• 16.05.2021 18:50

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Онлајн работилница на ЦБИ на тема „Опасностите од пропагандата и дезинформациите во денешниот свет“

Во четврток на 22 април со почеток од 10:00 часот, Центарот за безбедносни истражувања (ЦБИ) ќе одржи онлајн работилница на тема „Опасностите од пропагандата и дезинформациите во денешниот свет“.

Настанот е во организација на ЦБИ во соработка со Шведската Алумни Мрежа за Западен Балкан (SANWB), а со поддршка од Шведскиот Институт (Swedish Institute).

Сите заинтересирани кои сакаат да учествуваат на настанот, тоа можат да го направат ТУКА