• 04.08.2021 10:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Политиките и вредностите на конзервативизмот: Народот како клучен столб на државата

BySarissa Editor

Dec 14, 2020

Конзервативниот караван гостува во Гостивар. Во четврток 17.12.2020г во 19:00ч во Граѓанскиот ресурсен центар ќе се одржи настан на Институтот Сариса под наслов „Политиките и вредностите на конзервативизмот: Народот како клучен столб на државата”. Овој настан е втор дел од Конзервативниот караван планиран да патува во неколку градови низ државата. На настанот гостите ќе говорат за политичка филозофија и идеологијата во македонското општество, како и за плановите и програмите на Институтот.

Имајќи го предвид лимитираниот број на места за физичко присуство поради почитувањето на протоколите за превенција од Ковид-19, Институтот Сариса може да овозможи пристап само на лимитиран број на посетители.

За повеќе информации обратете се на info@sarissa.mk .