• 25.06.2021 13:07

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Седрак: Димензијата на конфликтот во Израел стигна до она што е денеска, затоа што наместо политичка димензија има религиска димензија

Bysrs-editor

May 17, 2021

Раби В. Седрак, специјалниот советник за антитероризам на Центарот за безбедносни истражувања, гостуваше на радио „Лидер“ и објасни што точно се случува во судирите меѓу Израел и Палестинците во Ерусалим, а даде своја анализа и за военот конфликт во појасот Газа, каде што во изминатите неколку дена беа повредени стотици луѓе. Погледнете го целото гостување на следниов линк:

https://www.facebook.com/radiolider107.4/videos/288486776271469