• 25.06.2021 08:11

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Центарот за безбедносни истражувања денес организираше семинар за приватна безбедност

Bysrs-editor

May 28, 2021

Денес во организација на #ЦБИ и клубот The Strongest Aerodrom се одржа семинарот P-SEC1, во кој беше опфатена обука на учесниците во делот на заштита на лица, блиска борба и гаѓање со воздушна пушка. Обуката беше динамична, одлично конципирана и сите учесници на крајот добија сертификати за успешно завршен семинар.

Во наредниот период, ќе се одржи и вториот семинар, P-SEC2, кој ќе вклучува обука и гаѓање со огнено оружје. За повеќе информации заследете ја ФБ страната на ЦБИ или нивната веб страна www.csr.mk