• 25.06.2021 14:55

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Честит 7ми Мај – Ден на македонската полиција

Bysrs-editor

May 7, 2021

Министерството за внатрешни работи денес го прославува 7-ми мај – Денот на македонската полицијата. По тој повод, централната прослава ќе се одржи во Полицискиот центар „Ѓорче Петров“, со почеток од 11:30 часот.

Како што соопшти МВР, на свеченоста по повод празникот ќе говорат министерот за внатрешни работи и претседателот Стево Пендаровски.