• 03.08.2021 21:09

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Јавна трибина во организација на УМС на тема „Безбедно општество-сигурна иднина“ во Пробиштип – говорник универзитетскиот професор Александар Нацев

Почитувани пријатели и сограѓани, денес (24.06) со почеток во 19.30 часот, ќе говорам на јавната трибина „Безбедно општество-сигурна иднина“, во организација на УМС на ВМРО ДПМНЕ Пробиштип.

Настанот ќе се одржи пред просториите на Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ во Пробиштип.Ве поканувам на интересна дискусија!, повика преку социјалната мрежа на Фејсбук универзитетскиот професор по безбедност Александар Нацев.