• 25.07.2021 15:14

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Авиокомпании

  • Home
  • Европската комисија одобри помош за авиокомпаниите погодени од КОВИД-19

Европската комисија одобри помош за авиокомпаниите погодени од КОВИД-19

Европската комисија одобри помош од 73,02 милиони евра за Алиталија, една од главните авиокомпании што оперираат во Италија, тврдејќи дека поддршката е во согласност со правилата на ЕУ за државна…