• 19.04.2021 15:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

АлександарНацев

  • Home
  • МВР молчи за податоци за заплена на наркотици, затоа што бројките се многу мали, магично ни исчезнаа 1.6 тони марихуана

МВР молчи за податоци за заплена на наркотици, затоа што бројките се многу мали, магично ни исчезнаа 1.6 тони марихуана

Професорот и декан на Факултетот за детективи и криминалистика во Скопје, Александар Нацев денеска како гостин во етерот на Лидер радио, истакна дека министерството за внатрешни затајува податоци за заплене…

Условите во Армија не се задоволителни, ама никој не смее да се пожали затоа што казните се високи

Утрово гостин во Лидер радио беше универзитетскиот професор Александар Нацев кој вели дека власта направи перцепција дека ако влеземе во НАТО магично ќе се смени се, но условите во Армија…