• 15.04.2021 20:46

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

александар нацев

  • Home
  • „Формирањето на АНБ, е само формална „реформа“ која суштински ништо не промени во државата, туку само не увери дека законите постојат за да се кршат!“

„Формирањето на АНБ, е само формална „реформа“ која суштински ништо не промени во државата, туку само не увери дека законите постојат за да се кршат!“

Одамна веќе (пред 22 месеци колку што веќе постои) утврдивме дека донесувањето на Законот за агенцијата за национална безбедност (АНБ), како и формирањето на самата АНБ, е само формална „реформа“…

Нацев: Срам и блам, Србија не вакцинира, Грција ни чува небо, Бугарија ни пишува историја, Албанија и Косово ни прават попис

Србија не вакцинира, Грција ни чува небо, Бугарија ни пишува историја, Албанија и Косово ни прават попис, коментира разочарано на социјалната мрежа на Фејсбук универзитетскиот професор по одбрана и безбедност…

Зошто ни е потребна силна Армија?

Професорот Александар Нацев, во пост на својата фејсбук страна појаснува зошто ни е потребна силна армија. „Една од главните обврски на секоја Влада е да ги заштити или одбрани своите…