• 25.06.2021 01:44

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

американски амбасадор

  • Home
  • Американскиот амбасадор во Русија денеска се врати во Москва

Американскиот амбасадор во Русија денеска се врати во Москва

Американската Амбасада во Русија денеска соопшти дека амбасадорот Џон Саливан се вратил во Москва по двомесечно отсуство. -Денеска се вратив во Москва, напиша Саливан на Твитер, додавајќи дека е подготвен…

Американскиот амбасадор во Москва повикан да се врати во САД на консултации

Американскиот амбасадор во Русија, Џон Саливан, до крајот на неделава ќе се врати во Вашингтон на консултации со администрацијата на претседателот Џо Бајден. -Амбасадорот Саливан неделава ќе се врати во…