• 18.04.2021 00:54

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Барди

  • Home
  • Барди, Ристевски и Велкоски не отпатуваа за Грузија

Барди, Ристевски и Велкоски не отпатуваа за Грузија

Поради позитивни тестови на коронавирус, Крсте Велкоски и Кире Ристевски нема да бидат дел од македонската фудбалска репрезентација која утре ќе го игра баражот за пласман на Европското првенство. За…