• 25.06.2021 13:50

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Башар ал Асад

  • Home
  • Претседателски избори во Сирија, Башар ал Асад фаворит

Претседателски избори во Сирија, Башар ал Асад фаворит

Во Сирија се одржуваат претседателски избори, втори од почетокот на војната и според анкетите, претседателот Башар ал Асад ќе го добие четвртиот мандат. Слоганот на неговата кампања „Со работа до…