• 20.04.2021 08:38

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

бегалци

  • Home
  • Сирија ги враќа бегалците дома!

Сирија ги враќа бегалците дома!

Денес започна Меѓународната конференција за враќање на сириските бегалци организирана во Дамаск и Москва. На настанот ќе присуствуваат главно арапски и азиски земји и без присуство на Европската унија (ЕУ),…