• 13.04.2021 20:42

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Бразил

  • Home
  • Бразил не ја признава победата на Бајден

Бразил не ја признава победата на Бајден

Зад сцената, странските дипломати открија дека гестот на администрацијата на Трамп, дури и откако дозна дека ги загубил своите домашни избори, го покажа обемот на радикализмот на Белата куќа на…