• 01.08.2021 00:19

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

вакцини

  • Home
  • Македонија одбила донација на вакцини од Словачка – сме имале доволно вели Филипче

Македонија одбила донација на вакцини од Словачка – сме имале доволно вели Филипче

Земјава добила понуда за донација на вакцини и од Словачка, меѓутоа властите одбиле бидејќи, како што рече министерот за здравство Венко Филипе денеска, во овој момент имаме доволно и не…