• 24.07.2021 23:23

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

вето

  • Home
  • Полска и Унгарија без двоумење не се откажуваат од ветото за буџетот на ЕУ

Полска и Унгарија без двоумење не се откажуваат од ветото за буџетот на ЕУ

Европската унија се надева дека до вторник, Полска и Унгарија ќе го повлечат ветото за буџетот на ЕУ како и фондот за опоравувањеод covid 19. Што ќе се случи доколку…