• 29.07.2021 01:13

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

виена

  • Home
  • Стејт департментот истражува што се случува со својот персонал во Виена

Стејт департментот истражува што се случува со својот персонал во Виена

Стејт департментот соопшти дека ги истражува извештаите за евентуални необјаснети здравствени проблеми меѓу својот персонал во Виена. Списанието „Њујоркер“ објави дека околу 20 американски разузнавачи, дипломати и други официјални претставници…

Мистериозна болест меѓу американските дипломати во Виена

Виена, како центар на многу дипломатски активности, до неодамна беше безбедна за работа на многу американски дипломати, но од почетокот на годинава се забележува нагло зголемување на здравствените инциденти со…