• 20.04.2021 08:46

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

викенд

  • Home
  • За викенд полициски час од 17 до 05?

За викенд полициски час од 17 до 05?

Полициски час од 17 часот попладнето до 05 часот утрото, следниот ден од петок до понеделник е една од можните рестриктивни мерки кои се планираат за земјава за крајот на…