• 20.04.2021 04:16

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

воено-сантитски возила

  • Home
  • Армијата стави на располагање воено-сантитски возила за побрз транспорт на пациентите од Ковид

Армијата стави на располагање воено-сантитски возила за побрз транспорт на пациентите од Ковид

Пет болнички возила на Армијата од денеска и се ставени на располагање на Брзата помош со цел да се зајакне транспортот на пациентите болни од Ковид -19 до болничките капацитети. Во…