• 18.04.2021 19:34

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Возбудливиот Рахмањинов

  • Home
  • Возбудливиот Рахмањинов – овој четврток во Филхармонија!

Возбудливиот Рахмањинов – овој четврток во Филхармонија!

Овој четврток, во 20 часот оркестарот на Филхармонија ќе го одржи концертот насловен „Хипноза“ на кој како солистка ќе настапи пијанистката Марија Ѓошевска. Диригент е Антони Вит, а на програмата…