• 19.04.2021 16:06

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Голема мајка

  • Home
  • Изложба „Голема мајка“ на Љубе Алексовски во Кичево

Изложба „Голема мајка“ на Љубе Алексовски во Кичево

Во уметничката галерија на Центарот за култура во Кичево денеска ќе биде отворена изложбата со работен наслов „Голема мајка“ на ликовниот уметник од Скопје, Љубе Алексовски, кој одбележува четири децени…