• 03.08.2021 22:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Г.г. Стефан

  • Home
  • Г.г. Стефан: Со некакви чудни реформи во образованието се прифаќа менувањето на нашиот историски, културен и духовен идентитет

Г.г. Стефан: Со некакви чудни реформи во образованието се прифаќа менувањето на нашиот историски, културен и духовен идентитет

Реакциите во јавноста не стивнуваат за она што се случува околу македонскиот образовен систем, а денеска реагираше и поглаварот на Македонската православна црква архиепископот г.г. Стефан. Својот став, но и…