• 02.08.2021 23:49

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

детска збирка

  • Home
  • Излезе во печат единствената детска збирка „Детските раце творат за Македонија“

Излезе во печат единствената детска збирка „Детските раце творат за Македонија“

Здружението на Македонците од Егејскиот дел на Македонија „Мирка Гинова“ од Штип го заврши проектот кој што ги обедини талентираните македонски деца на Балканот, со безвременска збирка од литературни и…