• 12.04.2021 12:32

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

деца

  • Home
  • Серијалот за деца на Ју Несбе првпат на македонски јазик

Серијалот за деца на Ју Несбе првпат на македонски јазик

Издавачката куќа „Паблишер“ ја објави „Доктор Проктор и големата кражба на злато“ од Ју Несбе, во рамки на едицијата „Приказни што нè обединуваат“, поддржана од програмата „Креативна Европа“ на Европската…