• 02.08.2021 17:19

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

европски

  • Home
  • Европски филмски предизвик до 17 мај

Европски филмски предизвик до 17 мај

Од 8 март до 17 мај филмофилите може да учествуваат на Европскиот филмски предизвик (European Film Challenge) и тие што ќе имаат најмногу освоени поени ќе отпатуваат на црвениот тепих…