• 24.06.2021 12:45

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

европско првенство

  • Home
  • Гори Букурешт! Навивачките грла пејат: Бисер Балкански! (Видео)

Гори Букурешт! Навивачките грла пејат: Бисер Балкански! (Видео)

Македонските навивачи го преплавија главниот град на Романија во пресрет на историскиот натпревар на Македонија на Европското првенство против репрезентацијата на Австрија кој ќе се одигра на Националната арена во…