• 18.04.2021 13:40

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Еден ден во декември

  • Home
  • Романот „Еден ден во декември“ објавен на македонски јазик

Романот „Еден ден во декември“ објавен на македонски јазик

Во издание на „Бата прес“ на македонски јазик е објавен романот „Еден ден во декември“ од британската писателка Џози Силвер. Како што соопшти издавачот, станува збор за бестселер кој уште…