• 21.04.2021 05:12

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Жени

  • Home
  • Надин Дорис – една од најголемите конзервативци во поновото време

Надин Дорис – една од најголемите конзервативци во поновото време

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден ви ја претставувам Надин Дорис. Таа е голем конзервативец и голем борец за зачувување на традиционалните вредности на општеството…

Ангела Меркел – Жена гигант во германската и европската политика

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден ви ја претставувам Ангела Меркел. Жена која е канцелар на Германија веќе 15 години, како и поранешна но и…

Беата Шидло – Бивш премиер на Полска

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден ви ја претставувамe Беата Шидло. Голема конзервативка од Полска и потпретседателка на пратеничката група на европските конзервативци и реформисти…