• 11.04.2021 10:12

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

забрана. посети

  • Home
  • Забранети посети на Света Гора

Забранети посети на Света Гора

Администрацијата на Света Гора одлучи до крајот на месецот да ја затвори монашката манастирска заедница во Грција за сите аџии во обид да ги заштити монасите од коронавирусот. Во соопштението…