• 20.04.2021 13:32

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

заев

  • Home
  • Бугарија ја блокираше Македонија на патот кон ЕУ -Заев: Ја имаме првата непријателска порака и блокада од Бугарија за преговарачката рамка

Бугарија ја блокираше Македонија на патот кон ЕУ -Заев: Ја имаме првата непријателска порака и блокада од Бугарија за преговарачката рамка

Ја имаме првата непријателска порака и блокада од Бугарија за преговарачката рамка на денешниот амбасадорски состаник во Брисел, соопшти премиерот Зоран Заев, објави Канал 5. Премиерот Заев одговарајќи на новинарско…