• 25.07.2021 01:31

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Индија

  • Home
  • Индија и Филипините за зајакнување на соработката во одбраната, размена на информации за борба против тероризмот

Индија и Филипините за зајакнување на соработката во одбраната, размена на информации за борба против тероризмот

Индија и Филипините во петокот се согласија да го зајакнат билатералниот ангажман во одбраната и поморската соработка, особено во обуката и набавката на воена опрема и да го засилат споделувањето…