• 18.04.2021 15:33

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Камерна приказна

  • Home
  • „Камерна приказна“ во Филхармонија

„Камерна приказна“ во Филхармонија

„Камерна приказна“ е насловен концертот кој ќе се одржи в четврток во 19 часот, на кој како солисти ќе настапат Елена Дојчиновска (флејта) и Владимир Лазаревски (обоа). Диригент е Конрад…