• 01.08.2021 11:25

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

капитол

  • Home
  • Националната гарда на САД замина од Капитол, пет месеци по нападот од 6 јануари

Националната гарда на САД замина од Капитол, пет месеци по нападот од 6 јануари

За првпат по речиси пет месеци, Капитол во Вашингтон, седиште на Конгресот на САД, не е заштитен од силите на Националната гарда од синоќа, бидејќи опасноста од екстремно десничарско насилство…