• 20.04.2021 13:59

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Катица Ќулавкова

  • Home
  • Ќулавкова: Безумно е да се бара да си го поништиме државотворното право и идентитет

Ќулавкова: Безумно е да се бара да си го поништиме државотворното право и идентитет

Делата како што е творештвото на Марко Цепенков покажуваат дека македонскиот народ не е никаква комунистичка творба туку сосема нормално се развивал во согласност со сите законитости и модели на…