• 20.04.2021 13:45

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

компромисно решение

  • Home
  • Сојузот на средношколци има три услови за целосно прифаќање на компромисното решение

Сојузот на средношколци има три услови за целосно прифаќање на компромисното решение

Сојузот на средношколците ја прифати опцијата да полагаат два екстерни и два интерни испити од државната матура, односно третиот екстерен испит да биде интерен, но за решението да биде целосно…