• 12.04.2021 10:51

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

КОнзервативки

  • Home
  • Надин Дорис – една од најголемите конзервативци во поновото време

Надин Дорис – една од најголемите конзервативци во поновото време

Како поддршка за деновите против насилството врз жените, за овој ден ви ја претставувам Надин Дорис. Таа е голем конзервативец и голем борец за зачувување на традиционалните вредности на општеството…