• 02.08.2021 09:41

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

консултации

  • Home
  • Американскиот амбасадор во Москва повикан да се врати во САД на консултации

Американскиот амбасадор во Москва повикан да се врати во САД на консултации

Американскиот амбасадор во Русија, Џон Саливан, до крајот на неделава ќе се врати во Вашингтон на консултации со администрацијата на претседателот Џо Бајден. -Амбасадорот Саливан неделава ќе се врати во…