• 31.07.2021 08:17

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Криза

  • Home
  • Милијарди евра помош за членките на ЕУ

Милијарди евра помош за членките на ЕУ

Европската комисија исплати вкупно 17 милијарди евра на Италија, Шпанија и Полска како прва рата од финансиската поддршка за земјите-членки во рамките на инструментот  СИГУР. Како дел од денешното работење,…