• 25.07.2021 20:39

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

македонски филм

  • Home
  • Македонскиот филм „Дедо и внук“ прогласен за најдобар на престижниот Independent Film Awards

Македонскиот филм „Дедо и внук“ прогласен за најдобар на престижниот Independent Film Awards

По шест вредни награди на познати фестивали шурум светот, играниот филм „Дедо и внук“ на режисерот Илија Пиперкоски е прогласен за најдобар странски филм на престижниот Independent Film Awards во…