• 17.04.2021 10:53

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

македонци

  • Home
  • СМК: Репроцитет – Што за „Бугари“ во Македонија, тоа за Македонците во Бугарија!

СМК: Репроцитет – Што за „Бугари“ во Македонија, тоа за Македонците во Бугарија!

Светскиот Македонски Конгрес (СМК) со индигнација ја отфрла изјавата на министерот за надворешни работи на Македонија, Бујар Османи “бугарските здруженија веднаш да побараат графа во рамките на пописот на населението“,…