• 14.04.2021 04:26

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Маргарет ТАчер

  • Home
  • Маргарет Тачер – “Челичната дама”

Маргарет Тачер – “Челичната дама”

Како поддршка за одбележување на деновите против насилството врз жените, денешниот ден го посветуваме на Маргарет Тачер, челичната дама и една од најпроминентните европски конзервативци. Тачер, моминско презиме Робертс, е…