• 18.04.2021 13:05

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Месецот на Франкофонијата

  • Home
  • Со филмот „Совршената дадилка“ ќе се отвори Месецот на Франкофонијата

Со филмот „Совршената дадилка“ ќе се отвори Месецот на Франкофонијата

Францускиот институт во Скопје и Кинотеката на Македонија имаат чест да ве известат дека в четврток, 4 март 2021, во 20 часот, во Кинотеката на Македонија, ќе се одржи премиера на…