• 18.04.2021 20:54

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Месец на изданија

  • Home
  • Месец на изданија за деца и млади во организација на Издавачката куќа Феникс

Месец на изданија за деца и млади во организација на Издавачката куќа Феникс

Од утре, 2 април до 2 мај, оваа година, ќе се одржи манифестацијата Месец на изданија за деца и млади во организација на Издавачката куќа Феникс од Скопје. Како што…