• 25.06.2021 06:27

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

мировен процес

  • Home
  • По повлекувањето од Авганистан ЕУ бара да се продолжи со мировниот процес

По повлекувањето од Авганистан ЕУ бара да се продолжи со мировниот процес

Европската комисија реагираше на најавата за повлекување од Авганистан на трупите на НАТО и САД и бара посветеност кон мировниот процес од сите чинители. -ЕУ ја прими на знаење одлуката…