• 02.08.2021 09:42

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

мисија

  • Home
  • Поради недисциплина и алкохолизираност, вратени 2 припадници од НАТО мисијата на АРМ во Косово

Поради недисциплина и алкохолизираност, вратени 2 припадници од НАТО мисијата на АРМ во Косово

Во текот на вчерашниот ден, во Македонија биле вратени 2 припадници на АРМ кои покажале непрофесионализам и ја нарушиле дисциплината во базата на КФОР. Ова е уште еден показател дека…