• 25.06.2021 14:13

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

москва

  • Home
  • Москва и Вашингтон во контакт поради кибер нападот во компанијата „JBS“

Москва и Вашингтон во контакт поради кибер нападот во компанијата „JBS“

Москва и Вашингтон се во контакт во врска со кибер нападот врз најголемиот производител на месо во светот, компанијата „ЈБС“, изјави денеска заменик шефот на руската дипломатија, Сергеј Рјабков. -Стејт…